Το Ηπατολογικό Ιατρείο του ΜΗΤΕΡΑ στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης του κοινού για τον ιό της Ηπατίτιδας, προσφέρει έως 30 Σεπτεμβρίου 2019, τη δυνατότητα διενέργειας προληπτικού ελέγχου στην προνομιακή τιμή των 25€.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει:
HBsAg, SGOT, SGPT, γ-GT, anti-HcV & ιατρική εκτίμηση από Ηπατολόγο

Γνωρίζετε ότι;
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει θέσει σαν στόχο του την αφαίρεση της ιογενούς ηπατίτιδας από τον κατάλογο των απειλών για τη δημόσια Υγεία μέχρι το 2030. Για τον σκοπό αυτό δραστηριοποιούνται ιατροί και δομές υγείας σε όλο τον κόσμο με πρωταρχικό σκοπό τον εντοπισμό των ασθενών που πάσχουν από χρόνια ηπατίτιδα και δεν το γνωρίζουν. Η χρόνια ηπατίτιδα παύει να είναι κοινωνικό στίγμα και γίνεται μια αντιμετωπίσιμη ασθένεια.
Ενημερωθείτε για την Ιογενή Ηπατίτιδα εδώ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία και οι πληροφορίες για τον έλεγχο θα σταλούν στο email που μας καταχωρήσατε. Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά:

**Με την καταχώρηση του e-mail σας αποδέχεστε τη λήψη Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter) για την εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Το email σας θα χρησιμοποιείται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και θα γνωστοποιείται μόνο στον συμβεβλημένο συνεργάτη του (εκτελούντα την επεξεργασία) για την αποστολή των Newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter. To e-mail σας θα διατηρείται στη βάση για την αποστολή του Newsletter έως και την ανάκληση της συγκαταθέσεώς σας. Έχετε δικαίωμα να ασκήσετε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ήτοι πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού, φορητότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων