Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, προσφέρει ειδικά προνομιακά πακέτα υγείας για όλους τους μικρούς μας αθλητές, σε προνομιακές τιμές έως 31 Οκτωβρίου 2019. 

  • FIT TO PLAY FOR KIDS με 60€

Περιλαμβάνει: Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Καρδιολογική Εξέταση, Έγχρωμο Triplex καρδιάς (CU).
Παρέχεται βεβαίωση άθλησης.

  • FIT TO PLAY FOR KIDS GO με 80€

Περιλαμβάνει: ηλεκτροκαρδιογράφημα, καρδιολογική εξέταση, έγχρωμο triplex  καρδιάς (CU), οφθαλμολογική εξέταση παίδων.  Παρέχεται βεβαίωση άθλησης.

  • FIT TO SWIM FOR KIDS με 70€

Περιλαμβάνει: ηλεκτροκαρδιογράφημα, καρδιολογική εξέταση, δερματολογική εξέταση, έγχρωμο triplex καρδιάς (CU).
Παρέχεται βεβαίωση κολύμβησης.

  • FIT TO SWIM FOR KIDS GO με 100€

Περιλαμβάνει: ηλεκτροκαρδιογράφημα, καρδιολογική εξέταση, δερματολογική εξέταση, έγχρωμο triplex καρδιάς (CU), οφθαλμολογική εξέταση παίδων.
Παρέχεται βεβαίωση κολύμβησης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία και οι πληροφορίες για τους καρδιολογικούς ελέγχους θα σταλούν στο email που μας καταχωρήσατε. Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά:

**Με την καταχώρηση του e-mail σας αποδέχεστε τη λήψη Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter) για την εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Το email σας θα χρησιμοποιείται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και θα γνωστοποιείται μόνο στον συμβεβλημένο συνεργάτη του (εκτελούντα την επεξεργασία) για την αποστολή των Newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter. To e-mail σας θα διατηρείται στη βάση για την αποστολή του Newsletter έως και την ανάκληση της συγκαταθέσεώς σας. Έχετε δικαίωμα να ασκήσετε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ήτοι πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού, φορητότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων