Στο Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος του ΥΓΕΙΑ, εξειδικευμένοι πνευμονολόγοι θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε όλες τις πλευρές του προβλήματος και να βρείτε τις λύσεις που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες.

Κάντε σήμερα την αρχή!  

Επιλέξτε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες:

Κλινική εξέταση εξειδικευμένου Πνευμονολόγου με 50€  
για την ενημέρωση και την εξατομικευμένη διακοπή καπνίσματος 

A’ Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος με 100€

Περιλαμβάνει: 1 επίσκεψη, σπιρομέτρηση, μέτρηση μονοξειδίου άνθρακα

B’ Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος με 150€

Περιλαμβάνει: 3 επισκέψεις, σπιρομέτρηση, μέτρηση μονοξειδίου άνθρακα

Γ’ Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος με 280€

Περιλαμβάνει: 6 επισκέψεις, σπιρομέτρηση, μέτρηση μονοξειδίου άνθρακα

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία και οι πληροφορίες για τα προγράμματα διακοπής καπνίσματος θα σταλούν στο email που μας καταχωρήσατε. Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά:

    **Με την καταχώρηση του e-mail σας αποδέχεστε τη λήψη Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter) για την εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Το email σας θα χρησιμοποιείται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και θα γνωστοποιείται μόνο στον συμβεβλημένο συνεργάτη του (εκτελούντα την επεξεργασία) για την αποστολή των Newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter. To e-mail σας θα διατηρείται στη βάση για την αποστολή του Newsletter έως και την ανάκληση της συγκαταθέσεώς σας. Έχετε δικαίωμα να ασκήσετε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ήτοι πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού, φορητότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων