Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας 12/5
το ΜΗΤΕΡΑ, σας προσφέρει υπηρεσίες υγείας & ομορφιάς σε προνομιακές τιμές.  

Υγεία

Προληπτικός έλεγχος υγείας με 45€
Περιλαμβάνει: LDL, HDL, S.G.O.T., S.G.P.T., γενική αίματος, γενική ούρων, ηλεκτροκαρδιογράφημα, καρδιολογική εξέταση, κρεατινίνη, ουρία, ουρικό οξύ, παθολογική εξέταση (check-up), σάκχαρο, 25  υδροξυβιταμίνη  D.

Προληπτικός έλεγχος υγείας με 60€
Περιλαμβάνει: LDL, HDL, S.G.O.T., S.G.P.T., γενική αίματος, γενική ούρων, ηλεκτροκαρδιογράφημα, καρδιολογική εξέταση, κρεατινίνη, ουρία, ουρικό οξύ, παθολογική εξέταση (check-up), σάκχαρο, 25  υδροξυβιταμίνη  D, σπιρομέτρηση, Α/Α  θώρακος  F ή P.

Ομορφιά

  • Μεσοθεραπεία προσώπου με 80€ η συνεδρία
    Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι αξιοθαύμαστα και η θεραπεία αυτή θεωρείται τα τελευταία χρόνια από τις πλέον διαδεδομένες μεθόδους κατά της γήρανσης.
  • Πρόγραμμα σύσφιξης προσώπου με χρήση ραδιοσυχνοτήτων με 45€ η συνεδρία
    Βελτιώνει την υφή, τον τόνο και την ποιότητα του δέρματος του προσώπου και του λαιμού ενώ συσφίγγει και αναδιαμορφώνει τη γραμμή της κάτω γνάθου και αποκαθιστά τη χαλάρωση του πιγουνιού και των ζυγωματικών.
  • Πρόγραμμα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με το LPG Endermologie με 50€ η συνεδρία
    Η τεχνική LPG Endermologie είναι η πιο πρόσφατη, πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος. Πρόκειται για μια 100% φυσική, ασφαλή και απολύτως ανώδυνη τεχνική.
 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία και οι πληροφορίες για τους ελέγχους θα σταλούν στο email που μας καταχωρήσατε. Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά:

**Με την καταχώρηση του e-mail σας αποδέχεστε τη λήψη Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter) για την εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Το email σας θα χρησιμοποιείται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και θα γνωστοποιείται μόνο στον συμβεβλημένο συνεργάτη του (εκτελούντα την επεξεργασία) για την αποστολή των Newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter. To e-mail σας θα διατηρείται στη βάση για την αποστολή του Newsletter έως και την ανάκληση της συγκαταθέσεώς σας. Έχετε δικαίωμα να ασκήσετε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ήτοι πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού, φορητότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων