Το Τμήμα Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης του ΥΓΕΙΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας 8 Σεπτεμβρίου, σας παρέχει σε προνομιακές τιμές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της οσφυαλγίας και της αυχεναλγίας.

Δωρεάν κλινική εκτίμηση από Φυσίατρο και
40% έκπτωση για 12 συνεδρίες φυσικοθεραπείας

 Σε περίπτωση που απαιτηθεί εξειδικευμένη θεραπεία με Laser HILT, θα παρέχεται με 40% έκπτωση η συνεδρία.

Η παροχή ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2019

Γνωρίζετε ότι;
LASER HILT: Μια πρωτοποριακή μέθοδος θεραπείας μυοσκελετικών παθήσεων με την εξειδικευμένη συσκευή laser υψηλής ισχύος HIRO της ASA HILT THERAPY (High Intensity Laser Therapy). Η συσκευή έχει μέγιστη υψηλή ισχύ 3 kw και ειδικά πρωτόκολλα θεραπείας, και κυρίως, έχει στην κυριολεξία εξαιρετικά αποτελέσματα.
Η HILT είναι μοναδική, διότι παρέχει θεραπεία σε όλες τις φλεγμονώδεις μυοσκελετικές παθήσεις, ακόμη και σε εκείνες που βρίσκονται βαθιά κάτω από την επιδερμίδα, επιτυγχάνοντας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, σημαντική μείωση του πόνου και αποκατάσταση της κινητικότητας. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που μπορεί να διαρκέσει από 4 έως 72 ώρες, ενώ μετά από μερικές συνεδρίες επιτυγχάνεται πλήρης απαλλαγή από τον πόνο και ανακτάται απόλυτα η κινητικότητα.

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρει το Τμήμα Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης του ΥΓΕΙΑ εδώ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία και οι πληροφορίες για τις υπηρεσίες θα σταλούν στο email που μας καταχωρήσατε. Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά:

**Με την καταχώρηση του e-mail σας αποδέχεστε τη λήψη Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter) για την εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Το email σας θα χρησιμοποιείται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και θα γνωστοποιείται μόνο στον συμβεβλημένο συνεργάτη του (εκτελούντα την επεξεργασία) για την αποστολή των Newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter. To e-mail σας θα διατηρείται στη βάση για την αποστολή του Newsletter έως και την ανάκληση της συγκαταθέσεώς σας. Έχετε δικαίωμα να ασκήσετε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ήτοι πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού, φορητότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων