Περίπου οι μισοί από τους άνδρες και το ένα τρίτο των γυναικών μέσης ηλικίας παρουσιάζουν κάποιο καρδιαγγειακό νόσημα. Η σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση όλων των παραγόντων κινδύνου συμβάλλει σημαντικά στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Προγραμματίστε σήμερα έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο, που σας παρέχουν το ΥΓΕΙΑ και το ΜΗΤΕΡΑ,  στην προνομιακή τιμή των 80€.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει:

  • Καρδιολογική εκτίμηση
  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • Triplex καρδιάς
  • Εργαστηριακός έλεγχος: σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, Χοληστερίνη, HDL, LDL, τριγλυκερίδια αίματος, νάτριο, κάλιο.

* Σε περίπτωση που απαιτηθεί Holter ρυθμού θα παρέχεται με 50€ ή δοκιμασία κόπωσης θα παρέχεται με 50€.

Η παροχή ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2020

Γνωρίζετε ότι;
Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με το πρώτο οργανωμένο Κέντρο Καρδιάς στην ιδιωτική υγεία στην Ελλάδα, πρωτοπορεί στον τομέα των παθήσεων της καρδιάς καθώς προσφέρει ολοκληρωμένη αντιμετώπιση, από το στάδιο της πρόληψης, διάγνωσης έως τη θεραπεία και κλινική/ εργαστηριακή παρακολούθηση των καρδιαγγειακών παθήσεων που μπορεί να εμφανιστούν στην ενήλικη ζωή.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

**Με την καταχώρηση του e-mail σας αποδέχεστε τη λήψη Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter) για την εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Το email σας θα χρησιμοποιείται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και θα γνωστοποιείται μόνο στον συμβεβλημένο συνεργάτη του (εκτελούντα την επεξεργασία) για την αποστολή των Newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter. To e-mail σας θα διατηρείται στη βάση για την αποστολή του Newsletter έως και την ανάκληση της συγκαταθέσεώς σας. Έχετε δικαίωμα να ασκήσετε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ήτοι πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού, φορητότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων