8 Μαρτίου | Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Χαρίστε στο σώμα σας τη φροντίδα και τη λάμψη που του αξίζει.

Πρόγραμμα αδυνατίσματος & σμίλευσης σώματος
με 50€ η συνεδρία.

Το πρόγραμμα διάρκειας 2 μηνών συνδυάζει προηγμένες μεθόδους ραδιοσυχνοτήτων και λιπογλυπτικής σώματος με την Endermologie, που βοηθά στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και τη χαλάρωση του δέρματος.
Απολαύστε μια χαλαρωτική και άνετη θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα.
Η παροχή ισχύει έως 31 Μαΐου 2019.
Το πρόγραμμα παρέχεται με χρήση άτοκων δόσεων.
Δείτε εδώ αναλυτικά τις υπηρεσίες του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας Αντιγήρανσης Do Care ΜΗΤΕΡΑ.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία και οι πληροφορίες για τους ελέγχους θα σταλούν στο email που μας καταχωρήσατε. Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά:

**Με την καταχώρηση του e-mail σας αποδέχεστε τη λήψη Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter) για την εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Το email σας θα χρησιμοποιείται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και θα γνωστοποιείται μόνο στον συμβεβλημένο συνεργάτη του (εκτελούντα την επεξεργασία) για την αποστολή των Newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter. To e-mail σας θα διατηρείται στη βάση για την αποστολή του Newsletter έως και την ανάκληση της συγκαταθέσεώς σας. Έχετε δικαίωμα να ασκήσετε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ήτοι πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού, φορητότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων