Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Έγκαιρη διάγνωση του μελανώματος

Το ΥΓΕΙΑ και τα Διαγνωστικά Κέντρα Υγείαnet Αθηνών και Περιστέρι σας προσφέρουν για όλο το μήνα Μάιο, εξετάσεις για την έγκαιρη διάγνωση ύποπτων σπίλων.

Χαρτογράφηση σπίλων μικρής περιοχής με 75€

Χαρτογράφηση σπίλων μεγάλης περιοχής με 115€

Δερματοσκόπηση με 40€

Οι παροχές ισχύουν έως 31 Μαΐου 2017.

Γνωρίζετε ότι;

Ο καρκίνος του δέρματος αποτελεί πλέον ένα από τα 10 είδη καρκίνων που εμφανίζονται συχνότερα στους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Περίπου 130.000 μελανώματα εμφανίζονται παγκοσμίως και περίπου 37.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από μελάνωμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το 90% των μελανωμάτων, εάν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν. Τα κρούσματα μελανώματος έχουν αυξηθεί τα τελευταία 50 χρόνια στις χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες, εξαιτίας των περιβαλλοντικών μεταβολών, της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο και των αλλαγών στον τρόπο ζωής. 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ για την εξέταση Χαρτογράφηση Σπίλων. Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας γνωστοποιώ, θα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής μας σχέσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

** Η συλλογή των στοιχείων γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικού υλικού και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους.