Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Έλεγχος δυσανεξίας στην καφεΐνη

 

Έχετε πονοκέφαλο; Αϋπνίες; Ταχυκαρδίες; Έχετε σκεφθεί ότι μπορεί να οφείλονται στην κατανάλωση καφέ; Με τον Μοριακό Έλεγχο Δυσανεξίας στην καφεΐνη μπορείτε να το ανακαλύψετε!


Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε
την εξέταση στην προνομιακή τιμή των 36€

 

Οι εξετάσεις γίνονται στο ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ, ΆλφαLAB ενώ οι αναλύσεις πραγματοποιούνται στο Κέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής ΆλφαLAB, του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. 
Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της επιστήμης στον τομέα της υγείας παρέχει υπηρεσίες στο ανερχόμενο πεδίο της Διατροφογενετικής/ Διατροφογενωμικής, που αφορά στη μελέτη των αλληλεπιδράσεων διατροφής – γονιδίων. Παρέχονται επιπλέον διατροφογενετικά τεστ όπως μοριακός έλεγχος δυσανεξίας στη γλουτένη και μοριακός έλεγχος δυσανεξίας στη λακτόζη.
 

Iσχύει μέχρι 30 Απριλίου 2018. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα εγγραφής.
Οι πληροφορίες θα σας σταλούν στο mail που καταχωρήσατε.

Info
Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό που περιέχεται κυρίως στον καφέ, αλλά και σε διάφορα άλλα ποτά, τροφές και άλλα προϊόντα. Είναι γνωστή για την ιδιότητά της να διατηρεί σε εγρήγορση τον εγκέφαλο και για πολλούς αποτελεί αγαπημένη καθημερινή συνήθεια. Η παρουσία μεταλλάξεων σε γονίδια που εμπλέκονται στον μεταβολισμό της καφεΐνης μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένο ρυθμό μεταβολισμού της, με αποτέλεσμα η κατανάλωση της να προκαλεί αντιδράσεις στον οργανισμό όπως ζαλάδα, αυξημένη δίψα, αϋπνία, πονοκέφαλο και άλλα. Η χαρτογράφηση της γενετικής προδιάθεσης στη διαταραχή του μεταβολισμού της καφεΐνης, σε συνδυασμό με την κλινική εκτίμηση του προσωπικού σας ιατρού, θα σας προσφέρουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αν μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας, χωρίς ανεπιθύμητες αντιδράσεις.


Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας γνωστοποιώ, θα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής μας σχέσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

** Η συλλογή των στοιχείων γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικού υλικού και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους.