14/11 Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, σας προσφέρουν

Δωρεάν εξέταση γλυκοζυλιωμένης &
εξέταση από Ενδοκρινολόγο


Η παροχή ισχύει έως 24 Νοεμβρίου 2017.

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη


Τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, διοργανώνουν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου & ώρα 10:00 ημερίδα με θέμα «Γυναίκες και Σακχαρώδης Διαβήτης», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη* 14 Νοεμβρίου 2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ, ενώ η συμμετοχή είναι ανοικτή για το κοινό χωρίς κόστος συμμετοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην εφηβεία, στην κύηση, μετά την εφηβεία, και πριν την εμμηνόπαυση. Παράλληλα θα συζητηθεί ο Καρδιαγγειακός κίνδυνος και ο διαβήτης στην εμμηνόπαυση και ο διαβήτης και η οστεοπόρωση στην ώριμη γυναίκα.

*Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας είναι: Γυναίκες και Σακχαρώδης Διαβήτης: το δικαίωμα των γυναικών σε ένα μέλλον με υγεία.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Οι πληροφορίες θα σταλούν στο email που θα καταχωρήσετε.Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας γνωστοποιώ, θα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής μας σχέσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

** Η συλλογή των στοιχείων γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικού υλικού και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους.